suskun kalabalıklar devşirerek yüzsüzce yıne geldim kapına ayrılığa mekan olmuş yüreğimle bilesin ki �düşlerimden gittiğin günden beri garip kimliksiz düşler doldurdu alemimi acılı ve yaralı hüzünler daim sırdaşım oldu. şeytan ruhlu oyunların istilasına uğrarken ah ömrümün nefesi sensız nefes almak ne zormuş şimdi bir ölünün tutanakçısımı oldu yoldaşım DAHA Kaç hüzün iliştireyim nefes aralarına, kaç çile boşaltayım yalan yolara kaç ıstırap demlensin içimde söyle yar , kaç zemheri ağıtlar terdütsüz ölümler girsin rüyalarıma.. .bir Zifiri karanlıki, yüreğimin sokaklarına sinmiş. .ağlarla sarılmış etrafım künyemi unuttum kalbimin gül çeşmeleri yollara sızmış, kalmış kimsesiz... nefessiz... sesiz sensiz çaresiz taşlar bile ağlarken hasretinden , ya ben ben nıye ağlamayı unutum senszi ağlıyan gözlerim kör olsun benim gözlerim işte işte şimdi ağlıyorum bi kor evet öyle bı kor ki içimi yakıyor şuan içimde yanan ateş senmisin
peki ya Nerdesin nerdesin... nerelerdesin yağmurun elleriyle yenıden dırılem k yaşamak istiyorum ölüm mü diriltecek beni, yoksa bahtımın karası gözlerinmi