sitem
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sitem

sitem

Latest imagesAnasayfaGiriş yapKayıt Ol

İhlas Suresini Okuyan Papağan...

YazarMesaj
Misafir
Misafir

İhlas Suresini Okuyan Papağan... Empty
MesajKonu: İhlas Suresini Okuyan Papağan...   İhlas Suresini Okuyan Papağan... I_icon_minitime29.11.10 23:36

Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İhlas Suresini Okuyan Papağan...   İhlas Suresini Okuyan Papağan... I_icon_minitime30.11.10 0:11

paylasim icin tesekkürler selinay. bana yabmacik gibi geldi.yaniliyormuyum acaba
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İhlas Suresini Okuyan Papağan...   İhlas Suresini Okuyan Papağan... I_icon_minitime30.11.10 0:16

Vallahi yapmacik mi? video fake mi ? bilemiyecegim,
henüz kus dilini ögrenmedim :))
bir bilene sormak lazim :-))
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İhlas Suresini Okuyan Papağan...   İhlas Suresini Okuyan Papağan... I_icon_minitime30.11.10 0:21

BİZİM 10 YIL ÖNCE MUHABAT KUŞUMUZ VARDI ÇOK GÜZEL KONUŞUYORDU SİNOPLU KOMŞUM DEYME İNSAN KONUŞAMAZ SİZİN KUŞ GİBİ deyip bizi güldürüyordu konuşanları gerçekten çok güzel konuşuyor banada biraz yapma gibi geldi bu papağanın konuşması arka arkaya cümle kuramaz kuşlar kısa kısa konuşup aralıklarla konuşurlar ben biraz öğrendim selinaycım kuş dilini kuşumdan :Komik: :Komik: :Komik:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İhlas Suresini Okuyan Papağan...   İhlas Suresini Okuyan Papağan... I_icon_minitime30.11.10 0:50

Selinay demiş ki:
Vallahi yapmacik mi? video fake mi ? bilemiyecegim,
henüz kus dilini ögrenmedim :))
bir bilene sormak lazim :-))

I do not understandt kus dili unfortunately
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İhlas Suresini Okuyan Papağan...   İhlas Suresini Okuyan Papağan... I_icon_minitime30.11.10 1:04

What? :;İhlas Suresini Okuyan Papağan... 204656;: I can not speak English & Bird Language

ne deyon Habib ? ben var anlamamak :anlamadım: güzelim Türkcemiz varken ne diye ingilizce yaziyon ? İhlas Suresini Okuyan Papağan... 989567 :Komik:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İhlas Suresini Okuyan Papağan...   İhlas Suresini Okuyan Papağan... I_icon_minitime30.11.10 4:05

Selinay demiş ki:
What? :;İhlas Suresini Okuyan Papağan... 204656;: I can not speak English & Bird Language

ne deyon Habib ? ben var anlamamak :anlamadım: güzelim Türkcemiz varken ne diye ingilizce yaziyon ? İhlas Suresini Okuyan Papağan... 989567 :Komik:

bana diyene bak hahahahahahaahaha ya espri kadayim dedim olaya tabii ki herzaman türkce haklisin.

İhlas Suresini Okuyan Papağan...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-