sitem
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sitem

sitem

Latest imagesAnasayfaGiriş yapKayıt Ol

Özgür irademiz yoktur

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Özgür irademiz yoktur Empty
MesajKonu: Geri: Özgür irademiz yoktur   Özgür irademiz yoktur I_icon_minitime13.09.10 1:54

gidin dersinize biraz daha çalışın
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Özgür irademiz yoktur   Özgür irademiz yoktur I_icon_minitime13.09.10 3:59

arkadasim sen ne yabmaya calisiyorsun burasi propagondani yababilecegin yer degil.müslüman mahellesinde salyongoz satmaya calisiyorsun seni esefle kiniyorum.yazini silebirdim ama silmeyecegim her kes okusunda nasil bir insan oldugunu anlasin.böyle seyleri bi daha yazmakdan seni men ederim.ALLAHI inkar eden bizden olamaz daha dogrusu insan olamaz......misafirin dedigi gibi sen git dersini biraz daha calis.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Özgür irademiz yoktur   Özgür irademiz yoktur I_icon_minitime13.09.10 4:22

bence bu konuyu silmelisiniz okurken daraldım lütfen silin bizim formumuza yakışmıyor tamamınıda okumadım rabim bu şahsiyetlerin yardımcısı olsun onlar ölünce anlıyacaklar ama çooooooooooooooook geç kalmış olacaklar

En son antikNAKIŞer tarafından 13.09.10 22:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Özgür irademiz yoktur   Özgür irademiz yoktur I_icon_minitime13.09.10 19:19

konu silinmisdir arkadaslar.............ve konuyu acan banlanmisdir bilgilerinize.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Özgür irademiz yoktur   Özgür irademiz yoktur I_icon_minitime13.09.10 19:45

sayın habib kardeşim ben bu şahısla başka bir forumda yine karşılaştım bu adam kendi düşüncelerini satmaya çalışıyor
sitem

Kadın

MesajKonu: Geri: Özgür irademiz yoktur   Özgür irademiz yoktur I_icon_minitime13.09.10 21:19

hepinizin ellerine sağlık ALLAH razı olsun ilginiz duyarlılığınız için çok teşekkürler
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Özgür irademiz yoktur   Özgür irademiz yoktur I_icon_minitime13.09.10 22:47

habib demiş ki:
konu silinmisdir arkadaslar.............ve konuyu acan banlanmisdir bilgilerinize.
Özgür irademiz yoktur 408404
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Özgür irademiz yoktur   Özgür irademiz yoktur I_icon_minitime30.09.10 3:08

misafir demiş ki:
gidin dersinize biraz daha çalışın

ders çalışmayamı yolladınız Özgür irademiz yoktur 4498 Özgür irademiz yoktur 180792
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Özgür irademiz yoktur   Özgür irademiz yoktur I_icon_minitime30.09.10 3:20

evet sayın yaren ders çalışmaya gitti geri gelmedi :Komik:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Özgür irademiz yoktur   Özgür irademiz yoktur I_icon_minitime30.09.10 3:21

çok tembelmiş merak ettim ya neydiki bu ağır dersi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Özgür irademiz yoktur   Özgür irademiz yoktur I_icon_minitime30.09.10 3:23

Allahı inkar kaderi inkar kazayı inkar.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Özgür irademiz yoktur   Özgür irademiz yoktur I_icon_minitime30.09.10 3:41

hııııı o zaman hiç beklemeyelim ahirete kadar gelemez yazık

Özgür irademiz yoktur
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» dinler yoktur birtek din vardir!